Ny ståstaplare från Logisnext

Logisnext Sweden lanserar sin nya generation ståstaplare AXiA EX.  Foto: Logisnext Sweden Logisnext Sweden lanserar sin nya generation ståstaplare AXiA EX. Foto: Logisnext Sweden

Lanserar ny serie under nya varumärket Mitsubishi Forklift Trucks — erbjuder kapaciteter på upp till 2 ton och lyfthöjder på upp till 7 meter. 

Enligt Logisnext Sweden har deras nya serie ståstaplare, som har beteckningen AXiA EX och levereras under varumärket Mitsubishi Forklift Trucks, både nya och förbättrade funktioner som maximerar truckarnas effektivitet i lagerutrymmen.

Den nya generationen AXiA EX-ståstaplare uppges ha en förbättrad ergonomi, högre prestanda och optimerad säkerhet. Truckarna har en kapacitet på upp till 2 ton, erbjuder lyfthöjder på upp till 7 meter och har en ny ergonomisk justerbar ratt. Vidare uppges att reglagen är intuitiva och lättillgängliga och att truckarna har ett smal kompaktt chassi med god sikt, vilket gör dem "exceptionellt smidiga att manövrera".

Truckarna lanserades den 13 april och finns nu tillgängliga världen över.

– Det känns jättekul att vi äntligen kan lansera AXiA EX. Vi har arbetat med det här projektet i många år vilket gör det ännu roligare att vara i mål. Ståstaplarna som vi hade innan var i vårt tycke marknadens bästa och nu har vi en ännu bättre, det säger en hel del, säger Harri Puronen, Product Manager för Logisnext Sweden, i ett pressmeddelande.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-05-17 10:32 Uppdaterad tisdag, 17 Maj 2022 10:34

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021