NTEX anställer försäljningschef

Anna Grönstad-Karlsson, NTEX. Foto: NTEX Anna Grönstad-Karlsson, NTEX. Foto: NTEX

Anna Grönstad-Karlsson är ny försäljningschef för NTEX i Sverige. Hon kommer närmast från rollen som försäljningschef på Maersk.

Anna Grönstad-Karlsson har över 30 års erfarenhet inom transportbranschen, de tio senaste som just försäljningschef på olika större företag med global verksamhet. 

Som försäljningschef för NTEX Sverige kommer Anna Grönstad-Karlsson att ansvara för såväl inrikes- som utrikesmarknaden.

– I grund och botten brinner jag verkligen för att träffa kunder och göra affärer. Genom min erfarenhet har jag lärt mig vikten av att skapa team-känsla och att jobba tillsammans med mina säljteam. Det skapar en förståelse för både framgång och förbättringspotential, säger hon i ett pressmeddelande.

Anna Grönstad-Karlsson startade sin karriär inom transportbranschen 1992, då på dåvarande Sealand som sedan blev en del av Maersk. Därefter har hon jobbat med allt från projektlast på det japanska speditionsföretaget NYK till kommersiell chef på CMA-CGM och försäljningschef för både Panalpina och DSV.

I sin roll som försäljningschef för NTEX i Sverige rapporterar Anna till Tobias Rindevall, Sales Director, NTEX Group.

– Vi är väldigt glada att välkomna Anna till oss på NTEX. Med hennes gedigna erfarenhet ser vi fram emot att ta ännu ett steg i att stärka vår position på den svenska marknaden, kommenterar Tobias Rindevall.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-06-22 10:39 Uppdaterad onsdag, 22 juni 2022 11:45

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021