Jula expanderar i Europa

 Foto: Jula Foto: Jula

Butikskoncernen Jula lanserar e-handel i Österrike och Tyskland. Starten sker i Österrike hösten 2022. 

− Valet av dessa marknader har bland annat med praktiska skäl att göra, som logistik och språk, säger Jonas Järrenfors, Marketing Director på Jula, i ett pressmeddelande.

Han fortsätter: 

− Vi börjar med Österrike för att bygga lösningar som sedan borgar för en effektiv utveckling av e-handel i Tyskland där planen är att öppna e-handel under våren 2023. I Österrike är det enklare att ha kontroll och de erfarenheter vi gör där kan vi sedan ta med oss in i Tyskland, som är en större marknad med tuffare konkurrens.

Parallellt med lanseringen i Österrike och Tyskland fortsätter företaget att kartlägga fler europeiska marknader som kan bli aktuella för e-handel framöver.

– Expansion och utveckling är viktigt för Jula. Att etablera e-handel på den europeiska marknaden ligger helt i linje med viljan att alltid sikta högre. Vi ser en stor kommersiell potential på dessa marknader, kommenterar Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-01-18 11:20

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021

Cron Job Starts