Här bygger Bring ny lageranläggning i Sverige

 Foto: Bring Foto: Bring

E-handeln skapar en byggboom som aldrig förr för logistikfastigheter. Nu är det Bring som meddelar att man bygger ny fullautomatiserad lageranläggning.

Bring har beslutat att bygga ett nytt fullautomatiserat lager i Stockholm. I vilket område i Stockholm framgår inte av bolagets information.

– På vårt nya fullautomatiserade lager kommer vi att använda oss av robotteknologi, digitala lösningar och majoriteten av leveranserna kommer att köras med fossilfria eller utsläppsfria fordon bara några timmar efter att kunden har beställt sin vara på nätet, säger Per Öhagen, koncerndirektör på Bring.

Inom kort kopplas Brings distributionsnätverk samman med det första fullautomatiserade lagret i Oslo. Lösningen kallas för Shelfless och kommer bli en mall för hur nästa generations lager- och distributionslösningar kommer att se ut för den vidare nordiska satsningen. Det nya lagret i Stockholm blir det första som etableras utanför Norge. Brings digitala och fysiska erbjudanden samt processer harmoniseras så att kunden möter en och samma lösning oavsett vilket land de befinner sig i.

Publicerad 2021-06-09 14:37

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Mest läst

Cron Job Starts