Lediga tjänster

Mässkalender

Lediga tjänster
Lediga tjänster

Söker du ledande personal inom transport och logistik. Här hittar du rätt kompetens inom branschen. Annonsera era lediga tjänster här. Pris per tjänst / annons 3 995 kr. Tjänsten ligger publicerad på www.transportnytt.se under hela ansökningstiden. För bokning, kontakta Katarina Ungman , tfn 08-514 934 72

10 November 2017
 • Blivande logistikchef Malmö

  polhus logo

  Om Polhus

  Polhus är ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Branschen för försäljning av mindre trähus och angränsande produkter såsom bastu är i positiv utveckling. Behovet av flexibla boenden av hög kvalitet och god design likaså. Polhus målsättning är att dra nytta av goda marknadsförutsättningar och leda utvecklingen genom starka produkter, exceptionell logistik och effektiv produktion.

  Idag säljs årligen cirka 3 000 produkter genom återförsäljare i byggvaruhandeln och egen e-handel. Polhus omsätter cirka 45 MSEK med lönsamhet och tillväxt år 2017. Bolagets huvudkontor är i Stockholm medan kundtjänst och back-office är placerade i Tallinn, där också produktionen sker. Polhus har ett helägt dotterbolag i Oslo, Norge.

  Om dig

  Vi söker en logistiker med placering i Malmö som ska ansvara för våra flöden från fabriker till vårt lager i Tallinn, Estland - och vidare till våra kunder, huvudsakligen i Norden. Du är en person som är van att kavla upp ärmarna arbeta både operativt och på strategisk nivå.

  Vi söker dig som vill arbeta i ett snabbväxande e-handelsföretag med högt tempo och med många spännande projekt på gång - och som inom en tvåårsperiod kommer att ta över rollen som Logistikchef.

  Bakgrund & egenskaper

  • Du är logistiker – akademisk utbildning alternativt YH-utbildning
  • Du har erfarenhet av transportupphandlingar
  • Du har hög förståelse för kundservice
  • Du behärskar Excel på nivå över medel
  • Meriterande är bakgrund inom e-handel, bygg/byggvaruhandel

  Om tjänsten

  I rollen ingår operativt ansvar för transporter från fabrik och lager till slutkunder runt om i Norden, och äger relationer med transportföretag, TPL-leverantörer i Estland, Polhus kontor i Estland etc. Du är ansvarig för befintliga distributionsupplägg likväl som du kommer att vara med att designa och handla upp nya.

  Du driver projekt inom områden såsom transportkvalitet, fraktavräkning och ansvarar för implementeringen av nytt logistikupplägg.

  Din uppgift blir att bygga ett ”Polhus Logistics” som är ”Best-in-Class”

  Till stöd i rollen har du en ägargrupp med stor erfarenhet från logistikbranschen.

  Tjänsten innebär resande till Estland, Norge, Finland mm (ca 5–10 dagar per månad) och många roliga arbetstimmar. Tjänsten är öppen för omedelbart tillträde.

  Det här kan vi erbjuda

  Som blivande Logistikchef på Polhus erbjuds du en utvecklande roll i en internationell miljö. Du kommer att få vara med på en rolig resa, ett utmanande och belönande arbete där du snabbt ser resultatet av dina insatser.

  Möjlighet för dig att investera i verksamheten och bli delägare i företaget.

  En stark ägargrupp med stor erfarenhet från bolag med mycket hög tillväxt.

  Sista ansökningsdatum 20/11

  https://polhusab.teamtailor.com/jobs/60047-blivande-logistikchef

  Vid frågor kontakta ansvarig för rekryteringen, Alexandra Olausson, 070–6892120.
Sök här!

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021

Köpa ny transportbil?

Transportbilsguiden 2022 

Transportbilsguiden 2022

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.